Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Forvet hattı sil baştan 

Samsunspor

Samsunspor’da Erhan Şentürk, Muhammet Beşir, Abdülkadir Özgen ve Bahattin Köse’nin gönderilip yerlerine silbaştan bir hücum hattı oluşturulmak için düğmeye basıldığı öğrenildi. 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da hücum hattı yeniden dizayn edilecek. Mevcut forvet oyuncuları hakkında son değerlendirmeleri yapan kırmızı beyazlı ekibin yeni teknik direktörü İrfan Buz, konuyla ilgili geniş çaplı bir rapor hazırlıyor. Erhan Şentürk, Muhammet Beşir, Abdülkadir Özgen hatta ve hatta Bahattin Köse’nin dahi gönderilip yerlerine silbaştan bir hücum hattı oluşturulmak için düğmeye basıldığı iddia edildi. 

İSTANBUL’DA ÜS KURULACAK

Konuyla ilgili çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdüren kırmızı beyazlı ekip, transfer konusunda hata yapmak istemiyor. Önümüzdeki hafta içinde takımdan gönderilmesine karar verilen oyuncularla Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar İstanbul’a bir araya gelecek. Oyuncularla anlaşma zemini arayacak Aztopal ve Uyar, en hızlı bir şekilde bu işi de sonlandırmaya çalışacaklar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.