Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fofana transferinde flaş gelişme... PARA KRİZİ 

Samsunspor

Morkye Fofana'nın, kulüpten 700 bin Euro talep ettiği öğrenilirken; Başkan Yüksel Yıldırım'ın bu ücretin takım içinde dengeleri bozacağı düşüncesiyle oyuncudan fiyatta indirime gitmesini istedi. Devam eden süreçte ise her iki tarafta fedakarlık yaparak orta noktada buluşmaya yaklaştı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Morkye Fofana transferi yılan hikayesine döndü. Gelinen noktada tarafların para konusunda anlaşamadığı iddia edildi. Fildişi Sahilli oyuncunun, kulüpten 700 bin Euro talep ettiği öğrenilirken; Başkan Yüksel Yıldırım'ın bu ücretin takım içinde dengeleri bozacağı düşüncesiyle oyuncudan fiyatta indirime gitmesini istedi. Devam eden süreçte ise her iki tarafta fedakarlık yaparak orta noktada buluşmaya yaklaştı. 

SON KEZ GÖRÜŞÜLECEK

Bu hafta içinde son kez masaya oturulacak Morkye Fofana ile rakamda anlaşılması durumunda kendisiyle resmi sözleşmenin imzalanabileceği ifade edildi. Bakalım Fildişili oyuncu, kulübün kendisine sunduğu son rakamı kabul edecek mi ? Samsunspor'un bu oyuncunun olmaması durumunda B planını devreye alacağı ve alternatif isimlerle görüşmelerin hemen başlatılacağı ise gelen bilgiler içinde. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.