Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fofana'nın sakatlığı ciddi mi?  F.BAHÇE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Samsunspor

Oyunda kaldığı süre içerisinde başarılı bir performans ortaya koyan ve Holse'ye asist yapan Fildişili kanat oyuncusunun sağ arka adalesinden sakatlanarak oyundan çıkması herkesin moralini bozdu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Morkye Fofana üzüntüsü yaşanıyor. Sivasspor karşılaşmasında sürpriz bir şekilde ilk on birde sahaya çıkan yıldız oyuncu, alınan galibiyette önemli bir rol üstlenirken; maçın 77. dakikasında yaşadığı sakatlık taraftarları derinden yaraladı. Oyunda kaldığı süre içerisinde başarılı bir performans ortaya koyan ve Holse'ye asist yapan Fildişili kanat oyuncusunun sağ arka adalesinden sakatlanarak oyundan çıkması herkesin moralini bozdu. 

MR'I YARIN ÇEKİLECEK 

Yapılan ilk müdahalesinin ardından dinlenmeye çekilen Morkye Fofana'nın sakatlığındaki net durum yarın çekilecek MR'ından sonra belli olacak. Hafta içinde Alanyaspor ile oynanaca Ziraat Türkiye Kupası maçında riske edilmeyecek kırmızı beyazlı oyuncunun, hafta sonu İstanbul deplasmanında ki Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibi yoğun mesai harcayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.