Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fofana koptu geliyor 

Samsunspor

TFF Birinci Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor, Yeni Malatyaspor'da forma giyen Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Moryke Fofana ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Yeni Malatyaspor'da forma giyen Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Moryke Fofana ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edildi. Bir süredir oyuncuyla iletişim halinde olan kırmızı beyazlı ekibin, bu transferde somut adımlar attığı öğrenildi. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bu transferle bizzat kendisi ilgilenirken önümüzdeki günlerde konuyla ilgili kulüpten kamuoyunu aydınlatıcı bir bilgilendirme yapılması bekleniyor. 

FOFANA KİMDİR ? 

2012 yılında Fildişi Sahili'nden Lilleström takımına transfer olarak Avrupa'ya ilk adımını atan Moryké Fofana, 2015 yılında ise Lorient'e transfer oldu. İki ayağını da kullanan sol kanat oyuncusu Moryké Fofana geçen sezon 31 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu daha önce ülkemizde İttifak Holding Konyaspor'da da top koşturdu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.