Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fildişili oyuncu, hazır olmamasına rağmen hırsıyla dikkat çekti... Fofana'nın  yıkıldığı o an  

Samsunspor

Fizik güç olarak henüz yüzde yüze ulaşamayan tecnübeli oyuncu, dün akşam oynanan Keçiörengücü karşılaşmasında 55 dakika sahada kaldı. Hazır olmamasına rağmen mücadelesi ve hırsıyla taraftarın büyük beğenisini kazanan Fofana, Keçiörengücü savunmasına zor anlar yaşattı

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un Fildişili Sahilli oyuncusu Moryke Fofana, ilk resmi maçında performansıyla umut verdi. Fizik güç olarak henüz yüzde yüze ulaşamayan tecnübeli oyuncu, dün akşam oynanan Keçiörengücü karşılaşmasında 55 dakika sahada kaldı. Hazır olmamasına rağmen mücadelesi ve hırsıyla taraftarın büyük beğenisini kazanan Fofana, Keçiörengücü savunmasına zor anlar yaşattı. Maçın 54. dakikasında net bir gol pozisyonundan yararlanamayan Fildişili Sahilli oyuncu, büyük üzüntü yaşadı. 

UMUT VERDİ 

Bir süre kaçırdığı golün etkisinden kurtulamayan Fofana, Tomane'nin gelen ikinci golünden sonra kulübede büyük sevinç yaşadı. Kırmızı beyazlı oyuncu maç sonunda takım arkadaşlarıyla beraber Keçiörengücü galibiyetini büyük bir coşkuyla kutladı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, Fofana'nın gelecek haftalarda daha hazır olduğunda takıma büyük katkı sağlayacağına yürekten inandığını ifade etti. Kırmızı beyazlı oyuncu da takım arkadaşlarının fizik güç seviyesine gelebilmek için çok daha fazla çalışacağını söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.