Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

FIFA’dan gelen dosyalar büyük tehlike içeriyor 

Samsunspor

Distel Zola, Ekigho Ehiosun, Kone, Jeroen Lumu, Kevin Brands, Bahia, Fink, N'diaye, Tom Muyters ve Larbi gibi isimlerden gelen dosyaların varlığına dikkat çeken Başkan Karayılmaz, mali açıdan çok zorlu bir sürecin kendilerini beklediğıini söyledi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, geçmişten gelen oyuncu alacaklarıyla ilgili gelecekte sorun yaşamamak için şimdiden önlemlerin alınmaya çalıştığını söyledi. Distel Zola, Ekigho Ehiosun, Kone, Jeroen Lumu, Kevin Brands, Bahia, Fink, N'diaye, Tom Muyters ve Larbi gibi isimlerden gelen dosyaların varlığına dikkat çeken Başkan Karayılmaz, mali açıdan çok zorlu bir sürecin kendilerini beklediğıini söyledi.

SAMSUNSPOR’A SAHİP ÇIKILSIN 

Samsunspor’un puan silme veya başka bir sorunla karşılaşmaması adına gereken hassasiyeti gösterdiklerini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Geçmişten gelen oyuncu ödemeleriyle ilgili Mayıs ayına kadar somut adımlar atılmalı. Finansal fair playi sağlayamadığımız takdirde transfer tahtasını açmamız mümkün olmayacaktır. Bütün Samsun'a sesleniyorum. Samsunspor'a sahip çıkalım" diye konuştu

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.