Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ferhat Çulcoğlu: Kötü oynayıp kazansak bile mutsuz oluyoruz

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un başarılı orta sahası Ferhat Çulcuoğlu, “Pendik ve BAK Spor maçında iyi mücadele ettik ama iyi oyun oynamadık. Tabii ki bu saatten sonra her maçta 3 puan almak çok önemli ama inanın kötü oynayıp da 3 puan aldığımız zaman mutlu olmuyoruz" diye konuştu.  

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un orta sahada ki dinamosu Ferhat Çulcuoğlu, iyi mücadele edip, kötü oynamanın kendilerine göre olmadığını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu, son 2 maçtaki oynanan futbolu geliştireceklerinin altını çizerek, “Pendik ve BAK Spor maçında iyi mücadele ettik ama iyi oyun oynamadık. Tabii ki bu saatten sonra her maçta 3 puan almak çok önemli ama inanın kötü oynayıp da 3 puan aldığımız zaman mutlu olmuyoruz" diye konuştu.  

GİDİŞATIN FARKINDAYIZ 

Çulcuoğlu, "Çünkü iyi oynamak adına en ince ayrıntısına kadar çalışıyoruz. Analizler ve taktiksel olarak tüm açıkları kapatmak istiyoruz. Bu da sahaya yansımayınca, galip de gelsek soyunma odasında mutsuz bir sevinç oluyor. İyi oynamak adına gereken tüm çalışmayı yapıyoruz. Sadece mücadele etmek bizi mutlu etmiyor. Bu bizim için ekstra bir şey değil. İyi mücadele edip, kötü oynamak bize göre değil. İyi mücadele etmek her zaman cebimizde olmalı aynı zamanda da iyi futbol oynayacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.