Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fatsa Bld.-Yılport Samsunspor Maçı Ne zaman Hangi Kanalda 

Samsunspor

Ligde fırtına gibi esen kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda bugün deplasmanda Fatsa Belediyespor'a konuk oluyor. İlçe Stadı'nda saat 14.00 da oynanacak müsabakanın canlı yayını bulunmuyor. Ankara bölgesi hakemlerinden Yiğit Peşin'in düdük çalacağı kupa maçı öncesinde kırmızı beyazlı ekipte, hazırlıklar tamamlandı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda bugün deplasmanda Fatsa Belediyespor'a konuk oluyor. İlçe Stadı'nda saat 14.00 da oynanacak müsabakanın canlı yayını bulunmuyor. Ankara bölgesi hakemlerinden Yiğit Peşin'in düdük çalacağı kupa maçı öncesinde kırmızı beyazlı ekipte, hazırlıklar tamamlandı. Teknik direktör İrfan Buz, bu maçta ligde şans bulamayan oyuncularına forma vereceğini söyledi. 

HER OYUNCUM DEĞERLİ 

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü, “Kupaya bakıldığında rotasyondan bahsediliyor. Buradaki oyuncular rotasyonla alakası olmayan oyuncular. Çünkü burada oynayacak olan arkadaşlarımız geçen sene ilk 11’de oynayan arkadaşlarımız. O arkadaşlarımız da bu maçı bekliyor. Onlarda kendilerini göstermek istiyor. Takımımızın fiziksel seviyesi de çok iyi. Kupada oynayacak arkadaşlarımızı da o seviyeye çıkarmak açısından önemli bir maç olacak. Biz kupa da devam etmek istiyoruz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.