Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Eyüpspor maçında 15 BİN Samsunspor taraftarı tribünde olacak... 7'den 70'e herkes maça hazır 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu akşam Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Eyüpspor maçına akın ediyor. 7'den 70 e herkes uzun bir ayrılık sürecinin ardından sevdalarıyla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarı, bu akşam 19 Mayıs Stadı'nda büyük bir şova imza atacak. Uzun bir ayrılık sürecinin ardından sevdalarıyla buluşacak olmanın heyecanını yaşayan kırmızı beyazlı futbolseverler, 15 bin kişilik dev bir koroyla takımlarına Eyüpspor maçında destek vermeye hazırlanıyor. Yetkilelere göre; bu akşam oynanacak Samsunspor - Eyüpspor karşılaşmasını 15 bin dolayında seyirci sayısına ulaşması bekleniyor. 

BİLETLERE YOĞUN İLGİ 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, sezonun ilk iç saha maçında seyirci rekoru kırmak için de hamlelerini sürdürüyor. Biletlerin satışa çıktığı ilk günden itibaren gişelerde uzun kuyruklar oluşturan kırmızı beyazlı taraftarlar, Eyüpspor maçında 15 bin taraftarla tribünde şova hazırlanıyor. Bu akşam sahasında oynayacak Samsunspor'da hedef seyircilerine güzel futbolla beraber 3 puanı hanesine yazdırmak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.