Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Esmersoy'dan Samsunspor yorumu

Samsunspor

Önümüzdeki dönemlerde rakiplerin Samsunspor karşısında zorlu bir süreç beklediğini belirten Esmersoy, Samsunspor’un şehriyle bütünleşmiş bir takım olduğunu ve bu bütünleşmeye ciddi destek veren bir başkanı olduğunu vurguladı.

Samsunspor Haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gençlik Topluluğu tarafından önceki akşam tele konferans yoluyla canlı yayınlanan “Futbolu Konuşuyoruz” adlı söyleyişi programına katılan Yapımcı ve Sunucu Burcu Esmersoy, Samsunspor hakkında çok çarpıcı yorumlarda bulundu.  Söyleşinin ilk bölümünde söz alan Burcu Esmersoy, soru üzerine televizyon kariyerine nasıl başladığını anlattı. 

YILDIRIM BENİ ETKİLEDİ 

Esmersoy, söyleşinin hemen başında konuşan Samsunspor Başkanı Yıldırım’ın söylemlerinden çok etkilendiğini ifade eden Esmersoy, Samsunspor’un aradığı başkanı bulduğunu söyledi. Önümüzdeki dönemlerde diğer takımları Samsunspor karşısında zorlu bir süreç beklediğini belirten Esmersoy, Samsunspor’un şehriyle bütünleşmiş bir takım olduğunu ve bu bütünleşmeye ciddi destek veren bir başkanı olduğunu vurguladı.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.