Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Eskişehirspor 5-0 Samsunspor (Maç sonucu)

Samsunspor

Samsunspor, Spor Toto 1 Lig'in 31. haftasında karşı karşıya geldiği Eskişehirspor'a 5-0 gibi ağır bir skorla mağlup oldu. Samsunsporlu oyuncular 90 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremedi.

Samsunspor, Spor Toto 1 Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca sahada hiçbir varlık gösteremeyen Samsunspor, mücadeleden 5-0 gibi ağır bir skorla mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekip, 30. dakikada Çağrı Ortakaya'nın kırmızı kart görmesi ile birlikte mücadelenin büyük bölümünü 10 kişi oynadı.

İlk 45 dakika boyunca oyunda etkili taraf ev sahibi Eskişehirspor oldu. Yılmaz Vural'ın öğrencileri, 18. dakikada Bruno Mezenga, 28. dakikada Hasan Hüseyin Acar, 40. dakikada Hasan Ayaroğlu ve 45. dakikada Kaan Kanak'ın attığı gollerle soyunma odasına 4-0 önde girdi. 69. dakikada Hasan Ayaroğlu takımının 5. kendisinin ise 2. golünü attı ve mücadele 5-0 sona erdi.

SON 3 MAÇ!

Eskişehirspor mağlubiyeti ile küme düşme hattına gerileyen Samsunspor'da gözler ligin son 3 maçına çevrildi. Kırmızı beyazlı ekip gelecek hafta evinde Denizlispor, sonraki hafta deplasmanda Giresunspor, ligin son haftasında ise evinde Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.