Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Eskişehir yolculuğu başladı

Samsunspor

Samsunspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı için bugün yola çıktı. İstanbul'a uçan kırmızı beyazlı kafile buradan karayoluyla Eskişehir'e 45 dakika mesafede yer alan Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne gidecek ve burada kampa girecek.

Samsunspor Haber – Kırmızı beyazlı takım, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Eskişehirspor karşılaşması için Samsun'dan ayrıldı. Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Samsunspor bugün havayolu ile yola İstanbul'a buradan da karayoluyla Bilecik’in Bozüyük ilçesine gidiyor. Yaklaşık 45 dakikalık bir kara yolculuğunun sonunda ulaşacağı Bozüyük'te kampa girecek kırmızı beyazlı ekipte sakat olan Ufuk Budak ve kart cezalısı Göksu Türkdoğan maç kadrosunda yer almıyor. 

AKŞAM ANTRENMAN YAPACAKLAR

Bozüyük’de konaklayacağı otele yerleşecek olan kırmızı beyazlı ekip kısa bir dinlenmenin sonunda antrenman için bir araya gelecek. Yarın’da öğle saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak olan Samsunspor daha sonra maç saatini bekleyecek. Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Eskişehirspor maçından en iyi sonuçla ayrılmak için tüm önlemlerini ve çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.