Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Es Es ligde kalmalı dediler

Samsunspor

Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’dan yine bomba bir açıklama daha geldi. Takıma geliş sürecine ilişkin konuşan tecrübeli teknik adam,  “Federasyondan beni arayıp 'Eskişehirspor'a git, bu takım ligde kalmalı dediler” diye konuştu.

Samsunspor Haber – Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’dan yine bomba bir açıklama daha geldi. Takıma geliş sürecine ilişkin konuşan tecrübeli teknik adam, "Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Camiadan federasyona kadar beni arayıp 'Eskişehirspor'a git, bu takım ligde kalmalı' dediler” diye konuştu. 
 

NELER OLUYOR ? 
 

Eskişehirsporlu gazetecilerle bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde tanışma toplantısı düzenlendi. Teknik direktör Vural bu toplantıda büyük ses ve tartışmaya açık şu sözleri söyledi; O kadar önemli bir camia ve geçmişe sahip bir takım. Fikstüre baktım ve her şey kendi açımızdan olumlu. Eskişehirspor'u bu sıkıntıdan kurtarmak adına bir talebimiz olmadı, öyle geldik. Para konuşmadık. Bu camianın isteğini kayıtsız şartsız kabul ettik" ifadelerini kullandı.


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.