Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erzurum’da tempo yüksek 

Samsunspor

Lige Gümüşhane deplasmanında start verecek kırmızı beyazlı ekip, son etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Erzurum’da temposunu yüksek tutuyor. Dün akşam yapılan çift kalede futbolcuların başarılı performansları teknik ekipten büyük alkış topladı.

Samsunspor Haber – İkinci Lig Beyaz Grup’ta yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Samsunspor’da geri sayım başladı. Lige Gümüşhane deplasmanında start verecek kırmızı beyazlı ekip, son etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Erzurum’da temposunu yüksek tutuyor. Dün akşam yapılan çift kalede futbolcuların başarılı performansları teknik ekipten büyük alkış topladı.

İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN 

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren idmanda kırmızı beyazlı oyuncular, çalışmaya düz koşu ile başladı. Daha sonra ısınma hareketleriyle devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu. Çift kalede kırmızı beyazlı oyuncuların, birbirinden güzel ve başarılı hareketleri dikkat çekti. Samsunspor yarın Üçüncü Lig takımlarından Ofspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.