Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erzurum maçı Başakşehir Stadı'nda mı oynanacak?

Samsunspor

Samsunspor'un Erzurumspor karşılaşmasının İstanbul'da oynanacağı açıklandıkdan sonra hangi statta oynanacağı konusunda kararsız kalan TFF'nin tercihini Başakşehir Stadı'ndan yana kullanacağı tahmin ediliyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Pazar günü oynayacağı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşılaşmasının oynanacağı il belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu bu karşılaşmanın İstanbul'da oynanacağını açıklarken hangi statta oynanacağı konusunda ise şu ana kadar net bir bilgi verilmedi. Ancak Erzurumspor - Samsunspor karşılaşmasının oynanabileceği ihtimal iki stat görünüyor.


YARIN AÇIKLANACAK


İstanbul Olimpiyat Stadyumu ile Fatih Terim Başakşehir Stadyumu arasında bir seçim yapacak TFF'nin büyük ihtimalle Başakşehir'in stadını tercih edeceği tahmin ediliyor. Samsunspor teknik ekibinde yolculuk programını İstanbul'a göre ayarladığı ise gelen bilgiler arasında. Hatırlanacağı üzere Erzurumspor stadında passolig sisteminin henüz olmaması nedeniyle mavi beyazlılar, şu ana kadar oynadığı tüm maçlarını Elazığ'da oynamıştı.


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.