Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erzurum'da İrfan Buz rüzgarı! Taktik antrenman nefesleri kesti 

Samsunspor

Taktik antrenmanda oyuncularını sürekli uyaran teknik direktör İrfan Buz'un hırsı görülmeye değerdi. Çalışmada futbolcuların başarılı performansı idman sonunda teknik ekibin beğenisini kazandı. 

Samsunspor Haber - İkinci Lig Beyaz Grup'ta yer alan şampiyonluğun en güçlü adayı olarak kabul edilen Samsunspor'da sezon öncesi hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde son etap hazırlık kampını devam ettiren kırmızı beyazlı ekipte, futbolcuların yoğun geçen antrenman tempolarına rağmen istekli ve hırslı görüntüleri başta teknik ekipte olmak üzere camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. 

MORALLER YERİNDE 

Günde çift antrenmanla sezona hazırlanan kırmızı beyazlı ekip, günü hızlı bir giriş yaptı. Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren yüksek tempolu antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra pas çalışması yapan kırmızı beyazlı ekip, yarı sahada taktik çalıştı. Taktik antrenmanı sırasında oyuncularına sürekli ikazlarda bulunan tecrübeli teknik direktör Buz, idmanın sonunda futbolcularını tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.