Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam; Sözlerim yanlış anlaşıldı

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Taraftarımızdan, camiamızdan Bursaspor maçından sonra 3 maçlık bir süre kalmıştı. Bu ‘3 maç sabretsinler’ dedim. Ondan sonraki süreçte kiminle alakalı ne beklentileri varsa ne söylemek istiyorlarsa çıkıp çok rahat söyleyebilirler. Bunu söylemek istedim" dedi.  


Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam o konuşmasında neyi anlatmak istediğini bugün bir kez daha dile getirdi. İşte Sağlam'ın sözleri; "Bazı sıkıntılı süreçler yaşıyoruz. Taraftarımızdan, camiamızdan Bursaspor maçından sonra 3 maçlık bir süre kalmıştı. Bu ‘3 maç sabretsinler’ dedim. 

ÜÇ MAÇ SABREDELİM 

Ondan sonraki süreçte kiminle alakalı ne beklentileri varsa, ne söylemek istiyorlarsa çıkıp çok rahat söyleyebilirler. Bunu söylemek istedim. Ben başka bir şey ima etmek istemedim. Sadece insanlar 3 maç sabretsinler. Rakiplerimiz zorlu maçlar oynayacak. Bizde zorlu maçlar oynuyoruz. Dolayısıyla her maçtan her türlü sonuç çıkabiliyor. Bizim yapmamız gereken bir iş var. O da kendi karşılaşmalarımızı kazanmak. Ben şuna yürekten inanıyorum. Eğer biz 3 karşılaşmayı kazanırsak, kesinlikle bu işin sonunda gülen taraf biz olacağız”. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.