Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam; SONU GÜZEL BİTECEK

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Üç tane çok kritik karşılaşma oynayacağız. Buradaki amacımız bütün karşılaşmaları kazanmak ve sonrasında da rakiplerimizin oynayacağı zorlu karşılaşmalardan bizi Süper Lige çıkaracak sonucu beklemek. Ben sonunun güzel olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor karşılaşmasında oyuncularının sorumluluk aldığını, olayı sahiplendiklerini ve sonrasında güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Sağlam, "Üç tane çok kritik karşılaşma oynayacağız. Buradaki amacımız bütün karşılaşmaları kazanmak ve sonrasında da rakiplerimizin oynayacağı zorlu karşılaşmalardan bizi Süper Lige çıkaracak sonucu beklemek. Ben taraftarlarımızdan özellikle oyuncularımızla alakalı onların moralini ve motivasyonunu arttıracak güzel şeyler bekliyorum. 

HERŞEY GÜZEL OLACAK

Kendileriyle alakalı belli bir kesimin beklentisi olduğunu söyleyen teknik direktör Sağlam, "Onlar da merak etmesinler 3 hafta sabretsinler. Dolayısıyla böyle de bir isteğimiz olacak. Ama bugün de şunu gördük ki, oyuncularımız sorumluluk aldılar. Olayı sahiplendiler ve sonrasında güzel bir galibiyet elde ettiler. İnşallah bundan sonraki hedefimiz, amacımız bu akşam maçı değerlendirip, yarından itibaren de bizim için yine çok önemli olan Boluspor karşılaşmasına hazırlanmaya çalışacağız. Ben sonunun güzel olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.