Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam, PFDK'ya sevk edildi! Akhisar maçında takımın başında olacak mı ? 

Samsunspor

Bandırma maçında hakeme itirazı nedeniyle kırmızı kart gören teknik direktör Ertuğrul Sağlam,  yeni kurallar gereği Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilecek ve savunması istenecek. Yapılacak değerlendirmeler neticesinde başarılı teknik adamın, ceza alıp almayacağı belli olacak. 

Samsunspor Haber - Futbol oyun kuralları her geçen gün değişiyor. Bu kapsamda sezon başında getirilen bir talimatla, teknik adamların da sarı ve kırmızı kartla cezalandırılmasına karar verilmişti. Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'da dün oynanan Bandırmaspor maçında Pote'nin attığı gol sonrasında maçın hakemi Turgut Doman'a itiraz etmiş ve direkt olarak kırmızı kartla tribüne gönderilmişti. 

EN AZ 1 MAÇ 

Otomatik olarak cezalı duruma düşen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam,  yeni kurallar gereği Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilecek ve savunması istenecek. Yapılacak değerlendirmeler neticesinde başarılı teknik adamın, en az 1 maç ceza alması büyük olasılık olarak görülüyor. Bu durumda teknik direktör Ertuğrul Sağlam, haftaya oynanacak Akhisarspor maçında takımın başında yer alamayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.