Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam: Liderlik  sorumluluk gerektirir 

Samsunspor

Şampiyon teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Liderliğin keyfini yaşayacağız. Rehavete girecek bir durum yok. Aksine daha fazla sorumluluk yükleyecek. Bizler de sorumluluk sahibi insanlar olarak bu sorumluluğu yerine getirerek, hepimizin istediği şampiyonluğa ulaşacağız" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, tam 1,5 yıl aradan sonra ilk kez bulundukları ligde lider olduklarını söyledi. Bu durumun kendilerini rehavete sürüklemeyeceğini dile getiren şampiyon hoca, "Bunu keyfini yaşayacağız. Rehavete girecek bir durum yok. Aksine daha fazla sorumluluk yükleyecek. Bizler de sorumluluk sahibi insanlar olarak bu sorumluluğu yerine getirerek, hepimizin istediği şampiyonluğa ulaşacağız" dedi. 

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Haftaya oynayacakları Pendikspor karşılaşmasına konsantre olacaklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, "Cumartesi günü bir final maçı bizi bekliyor. Pazartesiden itibaren o maça hazırlanacağız. Liderliğin yüklediği sorumluluklar var. Bundan sonra daha fazla çalışacağız, fedakarlık yapacağız. İnşallah geldiğimiz noktadan aşağıya inmemeye çalışacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.