Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam: KARARIMIZ NET

Samsunspor

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan teknik direktör Ertuğrul Sağlm, Nurullah Aslan'la ilgili Beşiktaş iddiaları hakkında, "Nurullah Aslan'ın transferiyle ilgili Beşiktaş'ın benimle bir görüşmesi olmadı" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, genç kaleci Nurullah Aslan'ın Beşiktaş'a transferi konsunda ki yorumu net oldu. Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan teknik direktör Ertuğrul Sağlm, Nurullah Aslan'la ilgili Beşiktaş iddiaları hakkında, "Nurullah Aslan'ın transferiyle ilgili Beşiktaş'ın benimle bir görüşmesi olmadı. Biz her hafta başkanımızla görüntülü görüşme gerçekleştiriyoruz" dedi.  

KESİNLİKLE BIRAKMAYACAĞIZ

Şampiyon hoca, "Bizim bu konuda kararımız net Nurullah ve onun gibi genç oyuncuları bırakmayacağız. Çünkü bizim bir hedefimiz var. Samsunspor'a gelirken açıklamam olmuştu, o dönem o bu açıklamam meydan okuma olarak görülmüştü. Evet bu bir meydan okumadır, Samsunspor'da bizim hedefimiz var. Önce 1. Lig, sonra Süper Lig, arkasında da Süper Lig'de 6. şampiyon olabilecek bir takım kurmak ve bu hedefe ulaşmak" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.