Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam İstenmeyen ADAM...

Samsunspor

Samsunspor'un başına büyük umutlarla getirilen ancak özellikle bu sezon yaptığı inanılmaz strateji hatalarıyla takımının Süper Lig'e çıkamamasına sebep olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Samsun'da istenmeyen adam konuma geldi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a öfke dinmek bilmiyor. İkinci Lig'den takımı şampiyon yaparak Birinci Lig'e taşıyan; sonrasında yönetim tarafından her isteği büyük bir özenle yerine getirilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, özellikle son haftalarda inanılmaz strateji hatalarına imza attı. Üst üste oynanan kritik maçlarda önemli puanlar kaybeden Samsunspor, Sağlam yönetiminde süper lig şansını direkt olarak çıkamadığı sezonda şansını play off'ta denedi. 

EL KOL HAREKETİ YAKIŞMADI 

Ancak yine Sağlam'ın oyun sistemi ve oyuncu tercihleri değişmeyince Samsunspor'un sonu kaçınılmaz oldu. Dün akşam oynanan Altınordu karşılaşmasından sonra maçta olan taraftarlar olarak sosyal medyada tecrübeli teknik adama büyük tepki yağdı. Sağlam'ın maçın ardından yerde yatan oyuncularını tek tek ayağa kaldırması ve sonrasında tribünlerden gelen tepkilere el-kol hareketi ise bardağı taşıran son damla oldu. Sağlam'ın maçın ardından yapılan basın toplantısında istifa sinyali vermesi ve başkan Yüksel Yıldırım'ın bu konuda nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusu oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.