Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam'ın ilk 11'i nasıl olacak ? 

Samsunspor

Ligde zirve hesapları yapan Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Akhisarspor maçı kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Oyuncuların yüksek performansı teknik heyeti sevindirirken, tercih noktasında ise sıkıntıya sebep oluyor.

Samsunspor Haber-Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın tatlı sıkıntısı. Hafta sonu sahasında Akhisarspor'u konuk edecek kırmızı beyazlı ekipte, bir yandan hazırlıklar devam ederken bir yandan da teknik patron,  zorlu müsabaka öncesinde kadroyu oluşturmaya çalışıyor. Kırmızı beyazlı ekipte oyuncuların yüksek performansı teknik heyeti sevindirirken, tercih noktasında ise sıkıntıya sebep oluyor.

YOĞUN BİR ÇALIŞMA

Pazar günü oynanacak Akhisarspor karşılaşmasınde hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu ve hazırlıklarının bu yönde devam ettiren kırmızı beyazlı ekipte tecrübeli teknik adam, antrenmanlarda futbolcularıyla yakından ilgileniyor. Özellikle çift kalelerde oyunu sık sık durduran kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, futbolcularına pozisyonlarda neler yapmaları gerekenleri anlatıyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.