Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam: Bundan sonra kaliteli oyun çok zor 

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Taraftarlarımız beklenti içerisindeler. Takım iyi oynasın istiyorlar. Ama bazen olmuyor. Maalesef bu zeminlerde çok iyi oyun olmuyor. İyi mücadele etmek lazım. Tarsus İ.Y. maçındaki gibi maçı kazanmak için kavga etmek, savaşmak, üst düzey mücadele etmek lazım. Yeri geldiği zaman da yeteneğimizi ön plana çıkartıp, skoru elde etmek lazım. Şunu söyleyebilirim ki; bundan sonra kaliteli bir oyun çok kolay olmayacak” diye konuştu.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bu dakikadan sonra kaliteli futbol oynamanın çok zor olduğunu söyledi. Şampiyon hoca, " Taraftarlarımız çok beklenti içerisindeler. Takım çok iyi oynasın istiyorlar. Ama bazen olmuyor. Maalesef bu zeminlerde çok iyi oyun olmuyor. İyi mücadele etmek lazım. Tarsus İ.Y. maçındaki gibi maçı kazanmak için kavga etmek, savaşmak, üst düzey mücadele etmek lazım. Yeri geldiği zaman da yeteneğimizi ön plana çıkartıp, skoru elde etmek lazım. Şunu söyleyebilirim ki; bundan sonra kaliteli bir oyun çok kolay olmayacak” diye konuştu.

İYİ FUTBOLA ZEMİNLER ENGEL 

Ligde bazı sahaların zeminlerinin iyi futbola müsaade etmediğinin altını çizen Sağlam, “Biz, ‘İyi bir takımız, çok kaliteli oyuncularımız var, hepsi bu ligin ve üst liglerin tecrübeli oyuncuları’ diyorsak, sorunları bir şekilde bertaraf edip, hedefimize emin adımlarla ilerlememiz gerekir. Bir takım zorluklarla karşılaşacağız. Biz oynamaya çalışan bir takım olduğumuz için, sorunların başında zemin sorunu ortaya çıkıyor. Zaten rakip bizi oynatmamaya çalıştığı için çok koşup, mücadele ediyor. Onla uğraşırken bir taraftan da zeminle uğraşıyorsunuz. ‘Pas yapalım, oyun yapalım’ diyorsunuz, maalesef zeminler ona da izin vermediği için maçlar çok kolay olmuyor. Bundan sonra da çok kolay olmayacak" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.