Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam bize enkaz bıraktı! Başkan Yıldırım; "Şampiyon olamazsak dünyanın sonu değil"

Samsunspor

Yıldırım, “Kabul ediyoruz, geçen senelerde hatalarımız oldu. Ancak şunu açık belirtmek isterim ki; geçen seneki transferlerde bugün göndermekte sorun yaşadığımız futbolcular, Ertuğrul Sağlam’ın istediği isimlerdi. Bize enkaz bıraktı. Bu sene de yapılan transferlerin hepsi tutacak diye bir iddiamız da yok. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transferler konusunda kendilerini eleştiren taraftarlara mesaj gönderdi. Yıldırım, "Geçen seneden elimizde 'enkaz' diyebileceğimiz bir kadro vardı. Yaşlıydık, gençleştik. Yabancılara tek kuruş bonservis parası vermedim" dedi
Yıldırım, “Kabul ediyoruz, geçen senelerde hatalarımız oldu. Ancak şunu açık belirtmek isterim ki; geçen seneki transferlerde bugün göndermekte sorun yaşadığımız futbolcular, Ertuğrul Sağlam’ın istediği isimlerdi. Bize enkaz bıraktı. Bu sene de yapılan transferlerin hepsi tutacak diye bir iddiamız da yok. Bu bir gençleştirme operasyonuydu. 4-5 futbolcunun dışında bonservis bedeli ödemedik” dedi.

ŞAMPİYON OLMAZSAK DÜNYANIN SONU DEĞİL 

Yüksel Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere dikkat çekti; "Örneğin Gyasi, Gökhan Alsan. Taraftar benden çok bu isimlerin gitmesini istedi. Bir şekilde anlaştık, gönderdim. Yaşlı takımdık, gençleşmemiz gerekiyordu. Papaz isimlerle nasıl şampiyonluğa oynayacaksın. Genç takımla mücadele ederim, şampiyon olmasam bile oyuncu kazanmış olurum. Geçen sene ‘şampiyon olacağız’ diye söylem hataları yaptık, bu sene asla 'şampiyon olacağız' demiyorum, demeyeceğim. Bu çocuklarla şampiyon olmak için rakiplerimizle kıran kırana mücadele edeceğiz, olursak oluruz, olmazsak da dünyanın sonu değil. Pırıl pırıl gençleri kazanırım."

Kaynak: Halk Gazetesi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.