Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam, Başkan Uyanık'a teşekkür etti 

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Yılport Samsunspor'a gelişinde fikir aldığı İsmail Uyanık başta olmak üzere herkese teşekkür etti. Şampiyon hoca, "Allah'ın izniyle güzel bir şekilde işin sonunu getireceğiz" şeklinde konuştu.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bugün atacağım imzayla hayatımın bundan sonraki kısmı daha güzel geçecektir. Dünler ve yaşanmışlıklar çok değerlidir. Samsunspor’da dün yaşadıklarım hakikaten çok değerliydi ve çok önemsiyorum. Yarınlar için buradayım. Samsunspor arması altında tarih yazmak, kupa kazanmak için buradayım. Yakın geçmişte 3 Süper Lig kulübünden teklif aldım fakat daha büyük hedeflere oynayan kulüpleri istediğim için kabul etmedim" şeklinde konuştu. 

SÜPER LİG TAKIMLARI İSTEDİ GİTMEDİM 

6 TFF 1. Lig takımından teklif aldım ama alt liglerde yer almak istemediğimi söylediğim için kabul etmedim" diyerek sözlerine devam eden şampiyon hoca, "Hem kalbim hem de aklım daha güçlü bir proje arıyordu. Samsun halkının desteği ve Yıldırım Holdingin gücü beni buraya getirdi. Bugün burada güzel geçecek bir tarihin ilk sayfasını yazıyoruz" dedi. Sağlam, Yılport Samsunspor'a gelişinde fikir aldığı İsmail Uyanık başta olmak üzere herkese de teşekkür etti. Açıklamasının ardından kendisini 5 yıllığına kırmızı-beyazlılara bağlayan sözleşmeye imza attı.
Ertuğrul Sağlam’a toplantının sonunda Samsunspor’da forma giydiği son maçtaki forması armağan edildi ve doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.