Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam: Alt liglerde de 'VAR' sistemi uygulanmalı

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "3 yaşındaki hakemin bile faul vereceği pozisyonu devam ettirdi ve devamında golü yedik. VAR sisteminin bizim ülkemizde ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlatmak istiyorum" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Tarsus deplasmanında yedikleri ilk golün olgunlaşmasından önce oyuncuları Burak Çalık'a bariz bir faulun olduğunu ancak hakemin bunu görmediğini söyledi. Sağlam, "3 yaşındaki hakemin bile faul vereceği pozisyonu devam ettirdi ve devamında golü yedik. VAR sisteminin bizim ülkemizde ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlatmak istiyorum" dedi. 

HAKEMLERLE İLGİLİ CİDDİ SIKINTILAR VAR 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, "Futbolda adaleti sağlamak için bunu uygulamak gerekiyor. Bunu alt liglerde de uygulamak gerekiyor. Biz burada emek veriyoruz. Sonrasında hakemin umursamaz tavrı ya da acemiliğinden dolayı bir takımın kaderiyle oynamak oluyor. İlk yarı biterken de hakem ciddi bir hata yaptı. Maalesef hakemlerle alakalı ciddi sorunlar var” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.