Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam açıkladı: Kiralık oyuncular yeni sezonda ..

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Kiralık olarak gönderdiğimiz kardeşlerimiz ile ilgili kararımızı sezon başlamadan önce vermek zorundayız. Onlarla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, kiralık olarak bu sezonu başka kulüplerde tamamlayan oyuncularıyla ilgili düşüncelirini açıkladı. Sağlam, “Eğer maçlar oynanırsa ligde yeterli süre veremediğimiz, yeterli kanaate varamadığımız bazı oyuncuları 6 hafta boyunca süre vermek gibi bir beklentimiz vardı. Şayet maçlar oynanmayacaksa bu planımızda suya düşmüş olacak" diye konuştu. 

KARARIMIZI HEMEN VERECEĞİZ

Kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu, "Kiralık olarak gönderdiğimiz kardeşlerimiz ile ilgili kararımızı sezon başlamadan önce vermek zorundayız. Onlarla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Hepsi bizim için çok değerli oyuncular. Bu kardeşlerimizin bu sezonki performanslarını takip ediyorduk. O performanslar eşliğinde bilgimiz ve birikimimiz eşliğinde kararımızı vereceğiz. Bazıları aramızda olacak, bazıları olmayacak. Ama futbolun doğasında olan şeyler bunlar” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.