Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erkurt Tutu: İstifa etmeyi düşünmüyorum 

Samsunspor

Divan Kurulu ile yaptığı görüşmede başkanlık görevine devam edeceğini açıklayan Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, işlerin düzeltilmesi için camiadan devre arasına kadar süre istedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Başkan Erkurt Tutu'nun istifa edip etmeyeceği belli oldu. Divan Kurulu ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, herşeyin güzel olacağını ve kendisine devre arasına kadar süre verilmesini istedi. Sezon başından bu yana sürekli olarak yaşanan sakatlıkların sportif anlamda başarılarını baltaladığını iddia eden Başkan Tutu, "Devam eden çalışmalarımız sonrasında ikinci devrede herkesin bambaşka bir takım izleyeceğini sözünü veriyorum" diye konuştu. 

TUTU DESTEK İSTEDİ 

Divan Kurulu ile yaptığı toplantıda herkesten biraz daha sabırlı olmalarını isteyen kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, "Yönetim olarak geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Samsunspor'un bu sezon Süper Lig hedefini gerçekleştirebilmesi noktasında tüm imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah her şey güzel olacak taraftarlarımızdan takımlarına güvenmelerini istiyoruz. Özellikle Eskişehirspor ve Denizlispor karşılaşmaları bizim için büyük önem taşıyor. Şimdi birlik beraberlik zamanı" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.