Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ergin Zorlu: Samsunspor'un efsane başkanları Menteşoğlu ve Yıldırım'dır

Samsunspor

Samsunspor'un Eğitim, Altyapı ve Sportif Branşlardan Sorumlu Yöneticisi Ergin Zorlu, Hedef Halk Gazetesi spor servisinden Ergin Caner Cabbar'a basketbol takımının durumu hakkında konuştu. Konuşmasında geçmiş yönetime sitem eden Zorlu, "Şunu kimse unutmasın Samsunspor'umuzun efsane başkanları rahmetli Hasbi Menteşoğlu ve  vizyonuyla şehrimize yön veren, büyük lider Yüksel Yıldırım’dır" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Kanal 362 ekranlarında yayınlanan Futbol 55 programında basketbol takımıyla ilgili yaptığı açıklamaların ardından konuşan Ergin Zorlu, "29 Şubat tarihi itibariyle Samsunspor Dernek Yönetimine seçilerek,Yüksel Başkanımın teveccühü ile sportif faaliyetler,eğitim ve altyapı sorumlusu olarak görevlendirildim. Bugüne kadar olan süreçte Samsunspor Basketbol takımımızın idari ve teknik durumu ile ilgilide aktif görev aldım. Gördüklerim aslında Samsunspor'umuzun neden son yıllarda bu durumlara düştüğünü göstermektedir." dedi. 

BORÇLU BIRAKTILAR 

Zorlu açıklamasına şöyle devam etti: "Eski yönetim anlayışında sorumsuzluluklar, plansızlıklar ve günü birlik çalışmaların olumsuz etkilerini görmekteyiz. Hiç bir eski yöneticiyi itham etmiyorum ancak 2 yıl öncesinde sıfır borçla, Yüksel Başkan tarafından teslim edilen derneğimiz yine ciddi bir borçla tarafımızdan teslim alınmıştır. Bu nasıl bir döngüdür ki bütün borcu ödüyorsunuz ve karşılığında yine borçla teslim alıyorsunuz. Basketbol takımımız kuruluyor ve çok ciddi bir borçla bize bırakılıyor. Bütün bunlar yeri ve zamanı geldiğinde kamuoyuna açıklanacaktır."

BİZLERE İNANIN VE GÜVENİN

"Ancak şunu kimse unutmasın Samsunspor’umuzun efsane Başkanları Rahmetli Hasbi Menteşoğlu ve vizyonuyla şehrimize yön veren, büyük lider Yüksel Yıldırım’dır. Ben bir Samsun ve Samsunspor sevdalısı olarak Yüksel Başkanıma minnet duyuyorum. Kapı, kapı para arayan bir kulüpten bu takımı yardım dağıtan bir kulüp haline getirdi. Bizler de yeni yönetim kurulumuzda ki arkadaşlarımızla Samsun’umuzu ve Samsunspor’umuzu her platformda en yükseğe, her daim ileriye taşımak İçin elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz ve göstereceğiz. Yüksel Başkanımızın liderliğinde bizlere İnanın ve güvenin."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.