Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ercan Koloğlu: İlk maçta yaşananları unutmadık 

Samsunspor

Samsunspor’un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, yarın oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasında sürpriz bir sonucun yaşanmaması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, yarın oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasında sürpriz bir sonucun yaşanmaması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ligde aldıkları üst üste galibiyetlerin takım üzerinde pozitif bir hava oluşturduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin efsane kaptanı Koloğlu, “Serimizin devam etmesi ve ligde iyi yerlere gelme adına Gaziantepspor maçını mutlak kazanmamız gerekiyor” dedi. 

RAKİBİMİZİ CİDDİYE ALIYORUZ

Geçen sene oynanan ve kötü günlerin başlangıcı olan müsabakayı unutmadıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin efsane kaptanı Ercan Koloğlu, “Bir daha böyle bir durumun yaşanmasını istemiyoruz. Futbol ciddi bir oyundur. Biz rakibimizi hafife almıyoruz. Tam aksine belki de ligin en zor maçlarından bir tanesi. Çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi yapıp sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçte olduğumuzu herkese göstereceğiz” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.