Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Engin İpekoğlu'ndan ilginç Samaras yorumu 

Samsunspor

Samaras'ın bu maçtaki genel performansından gayet memnun olduğunu söyleyen teknik direktör Engin İpekoğlu, "Samaras’ın oyunundan genel anlamda memnunum. Son dakikada atamadığı golü istese kaçıramazdı. Ama atamadı. O golü atsaydı daha da memnun olurdum" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Play-Off potasına yaklaşmak adına önemli 2 puanı kaybettik. Oyuna kötü başladık, daha sonra dengeyi kurduk. Özellikle ikinci yarı oyunun son bölümünde galibiyeti hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Yapacak bir şey yok, iç sahada kaybettiğimiz puanları bir şekilde deplasmandan çıkarmaya çalışacağız" diye konuştu. 


İSTESE KAÇIRAMAZDI 

Yunan oyuncu Georgios Samaras'ın bu maçtaki genel performansından gayet memnun olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Samaras’ın oyunundan genel anlamda memnunum. Son dakikada atamadığı golü istese kaçıramazdı. Ama atamadı. O golü atsaydı daha da memnun olurdum. Çıkış maçımız İstanbulspor maçı olur inşallah" diye konuştu.


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.