Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Enes'de veda ediyor 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte Ahmethan Köse, Brice Djedje ve Plumain'den sonra Enes İslam İlkin'in de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç oyuncuya bir çok kulüpten teklifler geldiği sızan bilgiler arasında. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da yeni sezon öncesi takımdan gönderilmesi muhtemel isimler belli olmaya başladı. Yeni sezona yepyeni bir hikaye ile başlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Mehmet Altıparmak, 28 kişilik kadroyu büyük ölçüde belirledi. Bu doğrultuda Ahmethan Köse, Brice Djedje ve Plumain'den sonra Enes İslam İlkin'in de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç oyuncuya bir çok kulüpten teklifler geldiği sızan bilgiler arasında. 

YILDIRIM OLUR VERDİ

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, dün teknik direktör Mehmet Altıparmak ile takımın genel durumu ve takımdan gönderilecek oyuncular üzerine geniş kapsamlı bir toplanütı gerçekleştirdi. Kritik görüşmede teknik ekibin raporunu değerlendiren Başkan Yıldırım'ın gidecek oyuncular üzerinde Altıparmak ile mutabakata vardığı ve isimlerin önümüzdeki günlerde kamouyuna duyurulacağı öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.