Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

En büyük kozumuz taraftarımız olacak

Samsunspor

A.Demirspor karşılaşmasını unuttuklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Çağrı Ortakaya, “BŞB. Erzurumspor karşısında kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu zorlu süreçte en büyük kozumuz elbette ki taraftarımız olacak” dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Çağrı Ortakaya, Adana Demirspor karşılaşmasında galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu söyledi. İki takım içinde zor bir maç olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu, "Bu maç geride kaldı. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçını düşünmeye başladık. Bu maçta en büyük kozumuz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımız olacak” dedi.

TELAFİSİ OLMAYAN MAÇLAR

Adana Demirspor karşısında kaybettiğimiz 2 puanı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında telafi edeceklerini dile getiren kırmızı beyazlı oyuncu, "Her geçen hafta çok daha iyi konuma geleceğimize inanıyoruz. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bu dönemde topladığımız her puanın büyük öneminin olduğunu biliyoruz. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olacağız. Futbolcular olarak üzerimize düşenleri eksiz olarak yerine getireceğiz" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.