Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Emin Kar Giresun'da olacak 

Samsunspor

Samsunspor'un ligde kalacağına tüm kalbiyle inandığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin eski Başkanlarından Emin Kar, Cumartesi günü oynanacak kritik maçta takımla birlikte Giresun'da olacağını da söyledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un eski Başkanlarından Emin Kar, Cumartesi günü oynanacak Giresunspor maçında kırmızı beyazlı ekibi yalnız bırakmayacağını söyledi. Bu zor gününde Samsunspor'un yanında olan eski Başkan Kar, "Takımımız çok büyük bir sınavdan geçiyor. Bende bir Samsunsporlu olarak bu maçta takımımın yanında olacağım. İnşallah Giresunspor deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılacağız" dedi. 

LİGDE KALACAĞIZ 

Kırmızı beyazlı ekibin dün yapmış olduğu çalışmayı saha kenarından izleyen eski Başkan Emin Kar, takımla ilgili son bilgileri Kayyım Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz'dan aldı. Futbolcuların son derece istekli ve hırslı çalışmalarının kendisini Giresunspor maçı öncesinde mutlu ettiğini dile getiren Emin Kar, "Samsunspor taraftarının takımını bu zor deplasmanda da yalnız bırakmayacağını düşünüyorum" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.