Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Duygularımızla gerçekler örtüşmedi 

Samsunspor

‘İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz ama kadronun takıma dönüşmesi süreç aldı. 5 maç kaldı. Hepsini alsak bile 2 puan üzerimizde olan rakibin puan kaybetmesi gerekiyor. Devamında Play-Off’lar var. Takım olarak Play-Off’lara kalmak kesinlikle istemiyoruz. Play-Off’lara kalırsakta gereğini yapacağız’

Samsunspor Haber -  Yılport Samsunspor’da Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, sezon ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Son 5 haftaya girdiklerini ve sezon başından beri çok kaçırdıkları puanlar olduğunu ifade eden şunları söyledi;  O kaçırdığımız puanları arıyoruz. Samsunspor olarak kendimizi biran evvel üst lige atmamız gereken her türlü şeyi yaptığımız için böyle bir hayal kırıklığımız var. 

DUYGULARIMIZLA GERÇEKLER ÖRTÜŞMEDİ 

Duygularımızla gerçekler pek örtüşmedi. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz ama kadronun takıma dönüşmesi süreç aldı. Samsunspor’un geleneğinde olmayan, sezon içerisinde hoca değiştirmek zorunda kaldık. Bütün bunların sonucunda rahatlamış oluruz değimiz bu haftalarda avantajı kaçırmış durumdayız. 5 maç kaldı. Hepsini alsak bile 2 puan üzerimizde olan rakibin puan kaybetmesi gerekiyor. 

SEZON SONUNDA MUHASEBE YAPACAĞIZ

Devamında Play-Off’lar var. Takım olarak Play-Off’lara kalmak kesinlikle istemiyoruz. Şampiyon olarak bir üst lige çıkmak istediğimiz halde Play-Off’lara kalırsak gereğini yapacağız. Şampiyonluk yolunda üstümüze düşeni sonuna kadar yapacağız. Sezon bittiğinde ise defterleri açarız ve bu işim muhasebesini göreceğiz”.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.