Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Düş artık yakamızdan Ayite

Samsunspor

Samsunspor’da Jonathan Ayite, sorun çıkarmaya devam ediyor. Sezon başında büyük umutlarla kırmızı beyazlı ekibe imza atan tecrübeli futbolcu, yönetim kurulunun kendisine yapmış olduğu iki teklifi geri çevirdi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Jonathan Ayite, sorun çıkarmaya devam ediyor. Sezon başında büyük umutlarla kırmızı beyazlı ekibe imza atan tecrübeli futbolcu, yönetim kurulunun kendisine yapmış olduğu iki teklifi geri çevirdi. Yeni bir ödeme planı hazırlama uğraşı içinde olan Samsunspor yönetiminin, bu kez Fil dişili oyuncuyu ikna etmek istiyor.

ARKADAŞLARI ZORLUK ÇIKARMADI

Samsunspor şu ana kadar sözleşmesini fesih ettiği Chibuike, Samaras, Sifakis ve Angan’a gelecek sezon için ödeme yapmayacak. Geçmiş sezondan alacağı olan oyuncuların bir kısmı ile taksitlendirme yapılırken diğerlerinin ise alacaklarının bir miktarından feragat etti.

YÜKSEK ÜCRET TALEP ETTİ

Şu ana kadar kendisiyle yapılan tüm görüşmelerde Samsunspor yönetimini terleten Jonathan Ayite’nin bu tutumu spor kamuoyunun da büyük tepkisini çekmeye başladı. Menajeri aracılığıyla yapılan görüşmelerde sürekli daha yüksek oranda nakit para istediği öğrenilen Ayite için yönetim, yeni bir ödeme planı daha hazırlıyor.

Haber: Özgür KALANBAK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.