Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Durmuş, Boluspor’u yenerek kendimizi affettireceğiz

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Boluspor maçını kazanarak taraftarlarına kendilerini affettireceklerini söyledi. Bu arada kırmızı beyazlı ekipte, Boluspor maçı hazırlıkları bugün start alıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Gaziantepspor maçını hafızalarından çıkardıklarını tüm konsantrasyonlarını hafta sonu oynayacakları Boluspor maçına yaptıklarını söyledi. Bu karşılaşmanın taraftar ve camialarından özür maçı niteleğinde olacağını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, "Büyük bir avantaj kaybettik ama hala kontrol bizde. Biz büyük maçlarda büyük oynuyoruz" diye konuştu. 
 

O GÜN HERKES GÖRECEK
 

Ligin bitmediğini daha önlerinden 21 puanın olduğunu ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, "Bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu Boluspor maçında hem oynayacağımız futbol hem de alacağımız sonuçla herkese bir kez daha göstereceğiz. Bugünden itibaren hazırlıklarımıza başlıyoruz. İnşallah her zaman olduğu gibi taraftarlarımız bizi bugünde yalnız bırakmayacak ve 12.adam olarak gördüğümüz taraftarımızın büyük desteğiyle sahadan güzel bir sonuçla ayrılmayı hedefliyoruz. Bunu başarabilecek güçte bir ekibiz” dedi.


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.