Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Douglas Tanque, Eyüpspor'a karşı forma giyecek mi? HERKES MERAK EDİYORDU

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, Brezilyalı forvet Douglas Tanque hakkındaki kararını verdi. Deneyimli teknik adam, oyuncunun fiziksel olarak hazır olmadığı için Eyüpspor maçı kadrosuna alınmadığını duyurdu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da herkes Brezilyalı forvet Douglas Tanque'nin yarın akşam Eyüpspor karşısında forma giyip giyemeceğini merak ediyordu. Söz konusu bu oyuncu hakkında teknik direktör Bayram Bektaş kararını verdi. Kırmızı beyazlı ekibin, büyük beklentilerle transfer ettiği Brezilyalı forvet Douglas'ın tam olarak hazır olmadığı gerekçesiyle bu maçta da forma giyemeyeceği kesinlik kazandı. Teknik direktör Bayram Bektaş, oyuncusuyla ilgili kararını şu şekilde açıkladı; 

FİZİKSEL EKSİKLERİ VAR

"Sadece yeni gelen forvetimiz fiziksel olarak hazır olmadığı için onu riske atamıyoruz. Onun dışında herkes hazır. Hep dediğim gibi umarım oyunumuzun üzerine biraz daha koyarak, sahada güzel bir oyunla taraftarımızın önünde kendi sahamızda oynayarak hem taraftarımızı hem camiamızı mutlu ederiz inşallah. Eyüp takımını çok iyi analiz ettik. Buna göre oyun stratejimizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah sahada en doğrusunu yapıp, kendi evimizde 3 puan alırız".

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.