Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Djedje nazara geldi...  Giresun maçında  oynayacak mı ? 

Samsunspor

Devre asında kırmızı beyazlı ekibin kadrosuna dahil olan başarılı orta saha oyuncusunun sağlık durumuyla ilgili şu ana kadar kulüpten bir açıklama yapılmazken; tecrübeli futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı ve büyük olasılıkla Cumartesi akşamı oynanacak Giresunspor maçında takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde şampiyonluk yolunda kritik haftalardan geçen Yılport Samsunspor'da Brice Djedje'nin dün akşam oynanan Altınordu maçında sakatlanarak oyundun çıkması yürekleri ağızlara getirdi. Devre asında kırmızı beyazlı ekibin kadrosuna dahil olan başarılı orta saha oyuncusunun sağlık durumuyla ilgili şu ana kadar kulüpten bir açıklama yapılmazken; tecrübeli futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı ve büyük olasılıkla Cumartesi akşamı oynanacak Giresunspor maçında takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. 

BÜYÜK ÖLÇÜDE OYNAYABİLECEK

Samsunspor'un devre arasında renklerine bağladığı Brice Dja Djedje, takımın en forma isimleri arasında yer alıyordu. Altınordu karşılaşmasına ilk onbirde başlayan ve iyi bir görüntü sergileyen Djedje, maçın 59. dakikasında sakatlanarak maça devam edemedi. 30 yaşındaki futbolcunun yerine Gökhan Karadeniz oyuna dahil oldu. Samsunspor'da sakatlığı devam eden Kevin Boli ve Djedje'nin sağlık durumlarıyla ilgili olarak bugün kulüpten bir açıklama yapılması tahmin ediliyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.