Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Divan Kurulu Başkanı Özdal isyan etti! Böyle ruhsuz bir takım görmedim

Samsunspor

Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Tarık Özdan, 4-0'lık Eskişehirspor hezimeti sonrasında Samsunhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu. Maçtan hemen sonra kendisiyle konuşma fırsatını yakaladığımız Divan Kurulu Başkanı Özdal, "Ben böyle ruhsuz bir takım görmedim" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Tarık Özdan, 4-0'lık Eskişehirspor hezimeti sonrasında Samsunhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu. Maçtan hemen sonra kendisiyle konuşma fırsatını yakaladığımız Divan Kurulu Başkanı Özdal, "Ben böyle ruhsuz bir takım görmedim. Maçla ilgili olarak daha ne söylenebilir ki? Yönetimin bu sonuçla hiçbir alakası yok. Bir oyuncu altı pastan gol yapamıyor. Kalecin hata üstüne hata yapıyor. Çok yazık çok" dedi.

YÖNETSEL BİR SORUN YOK

Takımın bu hale nasıl geldiğini futbolcuların açıklaması gerektiğini de sözlerine ekleyen Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Özdal, "Bu kadar da vurdum duymaz olunmaz. Bir futbolcu ayağını topa sokmaya çekiniyorsa söyleyecek bir söz yoktur. Bu oyuncuların her biri kalitesini ıspatlamış isimler. Türkiye liglerinde yıllardır yer alan oyuncular. Çok yazık Allah sonumuzu hayır etsin" şeklinde konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.