Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Diomande hırs küpü

Samsunspor

Antrenmanlardaki pozitif görüntüsü ve sürekli yükselen form grafiğiyle teknik direktör Bayram Bektaş'tan tam not almayı başaran tecrübeli orta saha oyuncusu, bu görüntüsüyle takımda kalmayı büyük oranda başardı.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Fildişili sahilli oyuncusu İsmael Diomande yeni sezonu büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Antrenmanlardaki pozitif görüntüsü ve sürekli yükselen form grafiğiyle teknik direktör Bayram Bektaş'tan tam not almayı başaran tecrübeli orta saha oyuncusu, bu görüntüsüyle takımda kalmayı büyük oranda başardı. Bu sezon orta sahada etkili isimlerle forma rekabetine girecek Fildişili oyuncu, kendisine güveniyor. 

SEZONU KAPATMIŞTI 

Antrenmanlardaki hırsı ve istekli görüntüsüyle artı puan kazanan Diomande, bu sezon kırmızı beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Ismael Diomande antrenmanda dizinden sakatlanmış; sonrasında yapılan tetkiklerinde ön çapraz bağının koptuğu ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz sezonu yaşadığı şok sakatlıkla kapayan ve sözleşmesi dondurulan İsmael Diomande, yeni sezona bomba gibi girmenin hesaplarını yapıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.