Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Diagne Bombası! Samsunspor, Türkiye'de kariyerini devam ettirmek istediği ve tekliflere açık olduğunu belirtmesinden sonra Senegalli yıldızı transfer listesine aldı...

Samsunspor

Mbaye Diagne'nin Türkiye'de kariyerini devam ettirmek istediği ve tekliflere açık olduğunu belirtmesinin ardından kırmızı beyazlı ekibin Senegalli yıldızı transfer listesine aldığı öğrenildi. 

Samsunspor Haber - Yeni sezonda Süper Ligde boy gösterecek Samsunspor için yeni bir isim daha gündeme geldi. Kırmızı beyazlılar Fatih Karagümrük'ün yıldızı Mbaye Diagne'yi büyüteç altına aldı. Sezon sonu itibariyle İstanbul ekibiyle sözleşmesi sona erecek Senegalli yıldız için nabız yokladığı öğrenilen Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım'ın önümüzdeki hafta içinde Diagne ile bir araya gelmesi gündemde. Senagalli oyuncunun Türkiye'de kariyerini devam ettirmek istediği ve tekliflere açık olduğunu belirtmesinin ardından kırmızı beyazlı ekibin bu oyuncu üzerindeki isteğinin de arttığı iddia edildi. 

İNANILMAZ PERFORMANS

Mbaye Diagne bu sezon Fatih Karagümrük'te 25 müsabakada forma şansı buldu. Senegalli santrfor bu karşılaşmalarda rakip fileleri 17 kez havalandırdı. Mbaye Diagne aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi. 31 yaşındaki forvetin Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Mbaye Diagne'nin güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro. Brandizzo'da profesyonel olan Mbaye Diagne daha sonra Juventus, Ajaccio, Lierse, Al Shabab, KVC Westerlo, Üjpest, Teda, Kasımpaşa, Galatasaray, Club Brugge ve West Bromwich Albion'da forma giydi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.