Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Dia Saba'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Samsunspor, aynı sorunu Kongolu oyuncuda da yaşıyor... SIKI PAZARLIK SÜRÜYOR 

Samsunspor

Samsunspor'un transfer radarındaki yıldız futbolcu ile sıkı pazarlık sürüyor. Bakambu, parada kırmızı beyazlı ekibin istediği seviyeye gelirse operasyonun önümüzdeki hafta içinde gerçekleşme ihtimali var. Ancak Samsunspor'un işi hiç kolay olmayacak. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un transfer radarındaki yıldız futbolcu ile sıkı pazarlık sürüyor. Bakambu, parada kırmızı beyazlı ekibin istediği seviyeye gelirse operasyonun önümüzdeki hafta içinde gerçekleşme ihtimali var. Ancak Samsunspor'un işi hiç kolay olmayacak. Bakambu'nun transferiyle bizzat kendisi ilgilenen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun raporu doğrultusunda sezona güçlü bir kadro ile başlamayı planladıklarını söyledi. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Öte yandan transferde aceleci davranmak istemeyen Samsunspor bir çok oyuncu ile gündeme geliyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve Yardımcı Antrenör Halit Eroğlu'da listede yer alan oyuncuları yakın markaj altına alıyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin listesinde ise Ankaragücü'nden Malcuit, Galatasaray'dan kaleci Okan Kocuk gibi isimlerin yanı sıra yıldız oyuncularda bulunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.