Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Denizlispor mesaisi başladı

Samsunspor

Pazartesi akşamı oynanacak zorlu puan mücadelesinin hazırlıklarına start veren kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Mehmet Altıparmak, oyuncularıyla antrenman öncesi saha içinde yaptığı özel görüşmede; Bursaspor ve Gençlerbirliği maçının havasından kurtulup bir an önce Denizlispor maçına odaklanmalarını istedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Denizlispor mesaisi başladı. Pazartesi akşamı oynanacak zorlu puan mücadelesinin hazırlıklarına start veren kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Mehmet Altıparmak, oyuncularıyla antrenman öncesi saha içinde yaptığı özel görüşmede; Bursaspor ve Gençlerbirliği maçının havasından kurtulup bir an önce Denizlispor maçına odaklanmalarını istedi. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Diomande baştan sona yer aldı. 

MORALLER BOZUKTU 

Düz koşu ve sonrasında yapılan 5 e 2 orta oyunu ile devam eden antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların, Gençlerbirliği maçının moral bozukluğunu üzerlerinden atamadıkları görüldü. Pazartesi akşamı deplasmanda oynanacak kritik Denizlispor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getiren teknik direktör Mehmet Altıparmak, oyuncularına güvendiğini söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.