Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Denizlispor'un çirkin planı

Samsunspor

Samsunspor’un rakipleri arasında yer alan Denizlispor cephesinden ilginç açıklama geldi.

Samsunspor, Haber -Adanaspor, Adana Demirspor, Denizlispor  ve Eskişehirspor, küme düşecek son takım olmamak için nefes nefese mücadele içerisinde yer alırken bitime 6 hafta kala stratejik hamlelerde ardı ardına yapılıyor. Heyecanın tavan yaptığı haftalara girilirken Denizlispor cephesinden dikkat çekici açıklama geldi. Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul, Samsunspor veva Adanaspor’un küme düşeceğini iddia etti.

SPORTMENLİK DIŞI BİR SÖYLEM

Son dönemde çok ses getirecek açıklamalar yapan Bülent Ertuğrul, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’den destek isterken küme düşecek takımıda açıkladı. Bülent Ertuğrul, sosyal medya hesaplarında her geçen gün artarak paylaşılan açıklamalarında, “Nihat Zeybekçi Denizlispor için çok önemli bir figür. Sayın bakana ve desteğine çok ihtiyacımız var. Umarım sesimizi duyar. Son bir düzlük kaldı destek bekliyoruz. Denizlili olarak rica ediyoruz” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

İĶİ TAKIMI İŞARET ETTİ

Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul’un açıklamaları bununlada sınırlı değil. Ertuğrul, Samsunspor veya Adanaspor’un küme düşeceğini iddia etti. Ertuğrul'un bu açıklaması hem Samsunspor hemde Adanaspor camiasınca büyük tepkiyle karşılandı.

Haber: Özgür Kalanbak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.