Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Denizlispor özür diledi 

Samsunspor

TFF 1. Ligde Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanan maç öncesi kendini bilmez bir grup Denizlispor taraftarının Samsunspor ve Eskişehirspor atkılarını yakması sonrası yeşil beyazlı ekibin Başkanı Ali Çetin, Başkan İsmail Uyanık'ı arayarak bu elim hadiseden dolayı özür diledi. 

TFF 1. Ligde Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanan maç öncesi kendini bilmez bir grup Denizlispor taraftarının Samsunspor ve Eskişehirspor atkılarını yakması ile ilgili Samsunspor Kulübü’nden açıklama geldi.Yılport Samsunspor Resmi İnternet Sitesi’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Eskişehirspor ile Denizlispor arasında dün oynanan futbol müsabakasında, bir grup Denizlispor taraftarının logosunda yüce önderimiz Atatürk’ün resminin de yer aldığı Yılport Samsunspor atkısını yakmaları, spor ile bağdaşmayacak bir davranış örneğidir.

ARAMIZDA HUSUMET YOK 

Bu elim hadise nedeniyle Denizlispor Başkanı Sayın Ali Çetin, Sayın İsmail Uyanık’ı arayarak, bu olaydan duymuş olduğu üzüntüyü dile getirmiş ve özürlerini iletmiştir. Denizlispor Kulübü olarak böyle bir tutumu kabul etmediklerini belirten Çetin, her iki kulüp arasında geçmişten gelen bir sorun veya husumetin yaşanmadığını bu nedenle konunun takipçisi olacaklarını dile getirmiştir. Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ise, Denizlispor Başkanı Sayın Ali Çetin’e göstermiş oldukları hassasiyet nedeniyle teşekkürlerini iletmiştir. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.