Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Denizlispor Hilton’da kalacak 

Samsunspor

Yeşil siyahlı ekip, Cuma günü akşam yola çıkıp Hilton Samsun’da kampa girecek. Sportif direktör Bülent Ertuğrul, "Samsunspor taraftarı bizi sabaha kadar kamp yapacağımız otelde uyutmayacaklarını söylemişler. Biz oteldeki yeme içmeden futbolcularımızın psikolojik durumuna kadar her şeyi düşünüyoruz” dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Pazar günü konuk edeceği rakibi Denizlispor'un deplasman programı da belli oldu. Yeşil beyazlılar, Cuma akşamı Samsun'da hizmet veren Hilton Oteli'nde kampa girecek.  Denizlispor’un Pazar günü saat 13.00’te deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı öncesi yönetim ve teknik heyet güvenlik istedi. Maçın atmosferinin ve stresinin çok yüksek olacağını düşünen yeşil siyahlı kurmaylar, taraftarların da deplasmana geleceğini de düşünerek Emniyet güçlerinden yaşanabilecek olaylara karşı tedbir almasını gerektiğini ifade etti.

 
GÜVENLİK TALEBİMİZ OLDU 

Sportif direktör Bülent Ertuğrul, yeme içmeden otele kadar her şeyi ince düşündüklerini kaydederek, “Ligde kalma mücadelesine çıkacağız ve deplasmandayız. Burada yaşanabilecek her şeyin önüne geçilmesi için müracaat ettik, Emniyet güçleri tedbir alacak. Bizi sabaha kadar kamp yapacağımız otelde uyutmayacaklarını ve rahatsızlık vereceklerini söylemişler. Biz oteldeki yeme içmeden futbolcularımızın psikolojik durumuna kadar her şeyi düşünüyoruz” dedi. Final maçına çıkacaklarını bir kez daha hatırlatan Bülent Ertuğrul, “Moralimiz iyi. Biz takımıza güveniyoruz. Herkes her şeyin farkında. Samsun’da yenilmeyeceğiz” dedi. Yeşil siyahlı ekip, Cuma günü akşam yola çıkıp Hampton by Hilton Samsun’da kampa girecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.