Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Denizli maçında oynayacak mı?  Diomande yakın takipte 

Samsunspor

Hafta sonu Gençlerbirliği ile oynanan müsabakada maça kulübede başlayan ancak teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından süre verilmeyen tecrübeli orta saha oyuncusunun, Denizlispor maçında oynayıp oynamayacağı herkes tarafından merak ediliyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Diomande'nin Pazartesi akşamı deplasmanda oynanacak Denizlispor maçında forma giyip giymeyeceği büyük merak konusu oldu. Hafta sonu Gençlerbirliği ile oynanan müsabakada maça kulübede başlayan ancak teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından süre verilmeyen tecrübeli orta saha oyuncusunun, Denizlispor maçında oynayıp oynamayacağı herkes tarafından merak ediliyor. 

KRİTİK MAÇLAR 

Şu ana kadar yabancı transferlerinden bir tek Moryke Fofana'yı sahada görebilen kırmızı beyazlı taraftarlar, Diomande ile birlikte Melunovic ve Ba'nın da akıbetini merak ediyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın Denizlispor maçında kadroda geniş çaplı bir revizyona gideceği konuşuluyor. Özellikle savunma hattında radikal bir değişiliğin söz konusu olabileceği tahmin ediliyor. Zira kırmızı beyazlılar için Denizlispor ve sonrasında içirede oynayacağı Ümraniye maçı büyük önem arzediyor.  

Haber: Özgür KALANBA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.