Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Denizli deplasmanında gözler onun üzerinde olacak... Gol umudu TOMANE 

Samsunspor

Sezona iyi bir başlangıç yapan Portekizli forvet, şu ana kadar oynadığı maçlarda 2 gol kaydederken; sergilediği pozitif futbolla da herkesi heyecanlandırmaya devam ediyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, bu akşam deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli maçta kırmızı beyazlı ekibin gol yollarında gözü Tomane'de olacak. Sezona iyi bir başlangıç yapan Portekizli forvet, şu ana kadar oynadığı maçlarda 2 gol kaydederken; sergilediği pozitif futbolla da herkesi heyecanlandırmaya devam ediyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın bu akşam ki karşılaşmada gol umutlarından bir tanesi olan Tomane'nin performansı takım için büyük önem kazandı. 

FORM TUTUYOR 

Yaşadığı ciddi sakatlığın ürkekliğini üzerinden her geçen maç atan kırmızı beyazlı oyuncu, bu akşam Denizlispor karşısında da gol için büyük mücadele verecek. Samsunspor'un Denizlispor karşılaşması ligde bu hafta alınan sonuçların ardından daha da önem kazandı. Zira bu akşam Denizlispor deplasmanında sahadan olası bir puan kaybıyla ayrılması durumunda Samsunspor'un zirve olan puan farkı da 12 puana çıkmış olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.